Verdensledende genetikselskab

Topigs Norsvin finder innovative genetiske løsninger for at sikre omkostningseffektiv griseproduktion

Over 100 års erfaring i genetisk forskning og udvikling

Innovativ forskning og udvikling i balanceret avl gør, at Topigs Norsvin er på forkant med de etiske krav til avlsegenskaber.

100 års genetisk fremgang

hvem er Topigs norsvin

Topigs Norsvin

Topigs Norsvin er en landmandsejet virksomhed, hvilket giver et uovertruffen incitament til at indfri fremtidige avlsmål. Ejerskabet og den tætte forbindelse til landmænd er også grunden til, at Topigs Norsvin kan investere så massiv i genetisk forskning og udvikling, fordi landmændene ønsker langsigtet genetisk udbytte.

Afspil video

Massive investeringer i genetisk avlsarbejde for at matche fremtidige krav

Verdens mest højteknologiske og datadrevne genetikselskab

Det unikke ved det norsk/hollandske selskab er, at indtjening direkte geninvesteres i forskning og udvikling for at sikre kontinuerlig genetiske fremskridt til gavn for os landmænd. 

Topigs Norsvin har stor tilstedeværelse hele verden rundt.

Genetisk forskning og udvikling af TN70

Investeringer i avlsinfrastruktur

Topigs Norsvin investerer i avlsinfrastruktur for at være på forkant med genetisk forskning og udvikling, så genetikken matcher fremtidige produktionsstrukturer og krav til avlsegenskaber. 

Innovationsstederne er placeret i Canada og Norge for at sikre sundhedsstatus i avlsbesætningerne og effektiv international distribution uden forsinkelse af genetiske fremskridt mellem genetikselskabet og landmanden. 

Økonomi - bæredygtighed - Dyrevelfærd

Genetikselskabet med fokus på at skabe profit i hele systemet

artikler - online magasin - videoer - podcast

Klik og lær mere om Topigs Norsvin

Nyheder

Du får via dette link adgang til en række engelske artikler, som beskriver alt fra nyheder omkring organisationen til produktionsmæssige tips og tricks og faglig viden.

Skriv dig op og modtag online magasin automatisk

Skriv dig op via linket og du vil modtage Topigs Norsvins online magasin direkte i din mail-indbakke 4 gange om året. Her kan du også de magasiner der allerede er publiceret.

Videoer

Via dette link kan du se en række spændende videoer fra Topigs Norsvin, som fortæller om virksomheden, genetikken og hvordan der arbejdes med genetiske fremskridt.

Lyt til Topigs Norsvin podcast

Topigs Norsvin har i 2023 lanceret podcasts. Find dem via linket eller via din Google eller Apple podcast.

Scroll to Top