Job og Karriere

Vi er passionerede i vores arbejde

Vil du være med helt i front i et solidt team med høj faglighed?

Hvorfor arbejde hos os?

Hos Bovbjerg Genetics har du mulighed for at få et stort ansvar, hvis du er passioneret og dygtig til at sikre at produktionsresultater går hånd i hånd med glade grise. 

Vi søger konstant at udfordre måden at gøre tingene på og sparrer i høj grad med hinanden i og på tværs af vores sites, ligeså vel som med vores eksterne samarbejdspartnere. 

Vi gør vores arbejde grundigt og det er vigtigt for os at man har tillid til at vi gør tingene ordentligt. 

Passion

Udfordre

Ordentlighed

Teamspirit

Lyst til at være med ?

Aktuelle jobmuligheder

Elev til farestalden på Penninghøj ved Ådum, Tarm

Løbe- og drægtighedsansvarlig på Penninghøj ved Ådum, Tarm 

Du vil udfordres fagligt og have stor frihed

Uanset hvilke arbejdsopgaver der udføres, er det en vigtig brik i et større puslespil, da vi er afhængige af det udbytte der kommer som resultat af vores individuelle indsats. Derfor udfordrer vi hinanden fagligt hver dag.

Vi har to selvkørende og dygtige teams på hhv. sitet Nørholm og Penninghøj, som hver ledes af en driftsleder, lokaliseret på hver ejendom. Der er løbende sparring på tværs af ejendommene for at dele erfaringer, så vi hele tiden spiller hinanden gode og lærer af hinanden. 

Vi byder alle velkomne og har i dag teams bestående af både elever, faglærte og ufaglærte, alle køn og forskellig aldre, hvilket giver en god energi og sparring. 

 

Vi arrangerer løbende medarbejderarrangementer, så vi lærer hinanden at kende på kryds og tværs, og samtidig udfordre hinanden til forskellige teamspirit arrangementer. 

image00005

Medarbejder fortæller

"

Driftsleder // Bovbjerg Genetics, Kåstrup

Micahel Dalgaard

Som driftsleder hos Bovbjerg Genetics i Thy er det en fornøjelse at tage del i produktionen af TN70 polte, som efterhånden sælges til mange landmænd i Danmark.    

Som medarbejder bliver du inddraget i de daglige beslutninger, og du er i høj grad medbestemmende over din egen hverdag. Tonen er uformel og organisationen er flad – her er der ikke langt til toppen. 

Der er også i høj grad plads til nytænkning, og man er ikke bleg for at afprøve nye tiltag og ideer, og investere deri.  Hos Bovbjerg føler jeg mig værdsat og motiveret til at levere en ekstra indsats.  

Det betyder alt at kunden er fuldt ud tilfreds, her spiller dialogen mellem kunden og jeg en stor rolle, både før og efter levering. 

Hos os er der høj grad af teamwork – vi hjælper altid hinanden på tværs af staldafsnittene, her bliver ingen ladt alene tilbage. Vi vægter det sociale højt, blandt andet fejres målopfyldelse med rundstykker og kage, ligesom vi holder årlig sommerfest og julefrokost.  

Søg uopfodret

Lyst til at være med?

Vi er altid på udkig efter engagerede, talentfulde og dygtige medarbejdere, som har lyst til at være med på holdet, og som motiveres af at gøre en forskel indenfor dansk griseproduktion.

Send os en mail direkte og hold altid øje med jobmuligheder via opslag på de sociale medier og/eller jobstafetten.

Admin@bovbjerg-genetics.dk

Scroll to Top