Samarbejde

Vi er din Topigs Norsvin Partner

Det er en fælles opgave at få grisene til at lykkes i din bedrift og derfor tilbyder vi tæt sparring og samarbejde

For os er det vigtigt, at sikre at vores kunder er glade og tilfredse med deres TN70 polte, og en central opgave er her at opbygge et tillidsfuldt fagligt samarbejde imellem vores kunder, genetikselskabet Topigs Norsvin og os som leverandør.

 

Både Topigs Norsvin Danmark og Bovbjerg Genetics står klar med sparring og vidensdeling om, hvordan TN70 håndteres i netop din besætning, og efter levering af de første TN70 polte påbegynder vi et tæt samarbejde ved at sætte dig i direkte kontakt med det danske Topigs Norsvin team.

Topigs Norsvin teamet tager kontakt til dig og tilbyder besøg i netop din bedrift, og derfra kan I sammen planlægge, hvordan et samarbejde fungerer bedst for lige netop dig og din bedrift.

Vi er din Topigs Norsvin samarbejdspartner

Hvis du har lyst til at arbejde med TN70 polte, så er vi leverandøren i Danmark, der kan sikre dig polte fra en professionel bedrift. 

Med vores opstart blev TN70 polte for alvor tilgængelige i Danmark og den positive erfaring fra vores kunder har betydet, at Topigs Norsvin for alvor har fået fodfæste. 

Så har du lyst til at samarbejde, så er du havnet det rigtige sted og vi er altid klar til at snakke om mulighederne for et samarbejde. 

Samarbejde

Vi samarbejder tæt med Topigs Norsvin

I Bovbjerg Genetics har vi et tæt samarbejde med Topigs Norsvin International omkring vidensdeling, datadeling, forskning og udvikling, da vi som opformering gerne vil bidrage til at videreudvikle grisens egenskaber. 

Topigs Norsvin Danmark tilbyder 1:1 rådgivning

Topigs Norvsin Danmark er et solidt team hvis kerneopgave er at sikre at vores kunder lykkes med deres TN70 polte. 

Det kan være at du eller andre kunder skal have indarbejdet nye arbejdsgange og tilgange til management i bedriften end hidtil og teamet står klar til tæt sparring og rådgivning på alle vores kunders bedrifter i hele landet. 

Samarbejde
Samarbejde
Samarbejde
Scroll to Top